onsdag den 17. august 2011

Recipe - Pasta with greens and cream sauce

 










Jeg lavede en gang her i sommerferien denne skønne pastaret med asparges, friske ærter og flødesauce, der er virkelig frisk og sommeragtig!

Jeg brugte til 6-10 personer:
-500 g. grov pasta
-2.5 dl. madfløde
-1 håndfuld frisk persille
-1 bdt. grønne asparges
-300 g.ærter fra bælge(de 300 g. skal dog være rene ærter eksl. bælge)
-1 økologisk citron
-1 fed hvidløg
-Salt og peber

Så jeg:
-Satte pastaen til at koge med lidt salt.
-Hakkede persillen og hvidløgene fint og hældte i en blender.
-Hældte fløden op i blenderen og rev citronskallen herned.
-Pressede citronen og hældte også saften i blenderen.
-Blendede blandingen til den var fint lysegrøn.
-Kogte aspargesene med pastaerne de sidste to minutter.
-Hakkede aspargesene i ca. tre stykker værd.
-Tog ærterne ud af deres bælge.
-Hældte pastaerne, aspargesene´og ærterne i et flad og hældte herfter saucen over.
-Serverede med en smule revet parmesanost over.

The Fashionphile

Ingen kommentarer:

Send en kommentar