lørdag den 31. december 2011

5 Tips for New Years Eve!

Har her samlet et par af mine bedste tips til en skøn nytårsaften, og generelt til at se godt ud til store fester!

Pleje:


 The Body Shop Mango  Body scrub og Butter.


Op til store fester er der ikke noget bedre end at gå hele dagen, og gøre sig lækker med ansigtsmasker, hårkure, body scrubs, lækre cremer osv. Velvære for alle pengene!


Lingeri:Man kan ikke andet end føle sig super hot, når man er lækkert klædt på aller inderst inde. Et behageligt, sexet sæt lingeri i god kvalitet er bare starten på et flot outfit og en god aften!


Sæt fra Triumph

Spis:
Det lyder helt åndssvagt at bede folk om at spise, men mange glemmer/dropper det faktisk her op til store fester. Men ønsker man en så flad mave som muligt, gælder det ikke om at sulte hele dagen, så vil maven bare bulne ud og puste så op, så snart der kommer noget i den. Derimod gælder det om at spise en masse små, sunde mellemmåltider op gennem dagen, også for at holde energien. Ydermere gør det også en meget mere modstandsdygtig mod de mængder champagne og anden alkohol der må ryge ned i aften.

Gå amok:
Party Lashes fra M-Cosmetics


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GOSH Effect Powder Butterfly

Nytårsaften er den ene aften om året, hvor det er tilladt at gå amok i falske øjenvipper, sølv, farver, glitter, glimmer, farvede læber og vild makeup!


Stiletter:

FRIIS & COMPANY BERHARDINE stilet


Stiletter formår at gøre et hvilket som helst outfit festligt, og her til årets fest, er de et must! Pæne, lange, lækre stænger, en god holdning, en flot lille popo og masser af opmærksomhed giver de, what's not to like?

Ellers må I have en skøn aften, og et fantastisk nytår!

The Fashionphile

Ingen kommentarer:

Send en kommentar