fredag den 2. september 2011

Friday's Five Favorites!

Idet jeg har været de syg de sidste par dage og derfor har tilbragt det meste af tíden i kramper, rystelser, opkast, blunden, men dog også set en frygtelig masse Friendsafsnit,  har jeg ikke haft overskud til at sidde ved en computer før nu her(deraf de manglende indlæg) og tør heller opholde mig her alt for længe. Så selvom I selvfølgelig ikke bliver snydt for fredagens favoritter, bliver det med meget færre ord og noget mere udelukkende bestående af billeder end I er vant til.
Ugens favorit outfit:
 


Scalloped shorts, kombinationen af sort og hvid, skønne, klassiske, sorte peeptoe stiletter, lækre stænger, overdrevet fed lædertaske, smuk, kunstfærsig guldhalskæde. Altså what's not to like omkring det her outfit?


 Ugens favorit smagsoplevelse:

Himmelske og ufatteligt søde smiley cookies mine søde klassekammerat havde bagt til os!

Ugens favorit beautyptodukt:
 

 

Nilens Jord Neglelak Light Glitter Purple 672 er simpelthen én af de smukkeste neglelakke jeg længe har set. Den glimter på smukkeste vis i alverdens farver, og I skal nok snarest få den set i brug på mine negle.


Ugens favorit billede:


Random; Ugens favorit blog:For første gang i lang tid får I en bloganbefaling. Nadia er fantastisk til at lave de sødeste, sjoveste, mest humoristiske tegninger om sig selv afbilledet som en grahund og sin hverdag med kæresten, (fra i dag) speciealestudiet, sukker- og kagetrangen vi alle kender til og sin gravhundekærlighed. Jeg tager mig selv i at side at grine højt eller mindst med et smil på læben over hvor godt hun rammer velkendte hverdagssituationer og følelser man kender så godt. Med sarkasme, ironi, humor og selvironi giver Nadia hvedagen kulør. Så  jeg kan kun anbefale Jer alle af hele mit hjerte at smukke forbi Hverdags Nadia, der er en af mine ultimative yndlingsblogs for tiden, og som simpelthen bare altid gør mig i så godt humør!

Håber I alle har haft en super dejlig fredag!


The Fashionphile

3 kommentarer:

 1. hej. super fin blog du har, kig forbi min hvis du får lyst på Linebiine.blogspot.com :)
  //Linebiine

  SvarSlet
 2. Tusind tak og i lige måde da, super fin, glad og hyggelig blog du har! :)

  The Fashionphile

  SvarSlet
 3. Igen, mange tak for de fine ting du skriver :)
  Er du ikke sød at tjekke din mail?

  SvarSlet