mandag den 13. december 2010

2010 Flashback 2 - Camel

Og ja nu er det altså ikke kameler jeg snakker om har været en kæmpe tendens dette år,
men derimod farven camel, altså denne dejlige blanding a karamel og beige eller hvordan man nu vil beskrive den, Jeg er i hvert fald sikker på at alle kender den og også har set en del til den i diverse butikker, magasiner og catwalks på det sidste. For det har virkelig været camels år.

Som sagt har den været på en masse catwalks, men der hvor den var allermest var nok alligevel til Chloés efterårs kollektion dette år, hvor der jo nærmest intet andet var end farven camel i alle dens nuancer både hen imod det meget guldagtige og i hen mod det mere karamelfarvede, her er et par billeder fra showet:

  
Chloé Autumn 2010 
 Men det er ikke kun til modeshowsene at vi har set farven, nej også de kente har taget tendensen til sig.
Her den hollandske Josh Veldhuizen, der kører det brunlige/camel look hele vejen igennem,
kun brudt af sin taske(hvis hank endeda er camelfarvet) og sølvsmykke.
Som altid er Blake Lively med på trenden og kører også looket både på skoene hatten og sin dejlige strik. Dog bløder hun op med sort, hvilket giver et meget stilrent og elegant, men samtidig afslappet look.
What's not to like?

Skønne Rosario Dawson, der holder looket helt enkelt med bare ring og øreringe som eneste accessories og så bare sko og kjole i camel, der forøvrigt klæder hendes mørke glød fantastisk!


Her er et par af mine egne bud på hvordan man kan tage tendensen til sig:
DKK365.35
Kør det helt enkle look som Rosario med denne skønne kjole. Tilsæt evt. guldsmykker og sorte stiletter, men lad det også blive ved det. god til det elegante og enkle men stadig glamourøse look. Og så er prisen jo heller ikke til at klage over.
 
Image 1 of ASOS Drape Side Swing Top Asos trøje på Asos.comhttp://www.asos.com/Asos/Asos-Drape-Side-Swing-Top/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1421571&cid=4169&Rf-200=26,1,25&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Camel
DKK153.83
Trøje med smukke drapeinger, der vil være rigtig godt´til en lang kæde og et par skinny jeans. Er man modig kan man sætte dem med et par boyfriendlook bukser i lignende nuance. Vil også være god til at bløde et par(fake) læderbukser op.
Image 4 of ASOS Belted Chunky WrapAsos strik på Asos.com
Dejlig varm cardigan lige til at putte i! Brug den sammen med et par højtaljede short med strømpebukser under og støvletter til for ultimative lange ben, sammen med en lang top til leggins, udenover en festkjole for at dresse den lidt ned til hverdagsbrug, ja mulighederne er mange!
Image 1 of ASOS Cable Neckline JumperAsos strik på Asos.com
 And then I fell in love with...a wonderful knit, for hvor er denne strik dog bare fin og skøn!
Stylingmulighederne er mange og farven er rigtig god til os med smuk nordisk hud!
Perfekt til nytårsaften eller andre fester, hvor man har brug for lidt til at varme skuldrene på en glamourøs måde. Kan dog også bruges til at pifte et hverdagsoutfit op. Sæt den f.eks. sammen med en sort tanktop og et par skinny jeans og du har et enkelt hverdagslook med et pift af glitter og glamour.
Gina Tricot jakke 299 kr. http://www.ginatricot.com/da/kollektion/ccollection-p0.html#product_119606
God til at bryde det sort i sorte look, eller at føre camel ind i garderoben på en meget elegant og stilren måde. Ville dog ogs være rigtig fin til at give en enkel sommerkjole lidt kant.
 
Camel (fake)læderjakke. Hvis du ikke ønsker en brun en som alle andre har, eller hvis du bare ønsker en undskyldning for at købe endnu én...Derudover har den en farve, der komplimenterer de fleste andre rigtig godt.Og selve jakken kan jo også gå til det meste. Især flot til Jer med lidt mørk glød.
 
The Fashionphile

Ingen kommentarer:

Send en kommentar