tirsdag den 14. december 2010

2010 Flashback 3 - Capes

Kapper! For et par år siden ville jeg tænke superhelte eller kongekåber, når jeg hørte ordet kapper. Mærkelige overflødige stykker stof, der bare var i vejen og i hvert fald kønne. Det har modebilledet det sidste års tid dog rettet op på. For de har været at se på nærmest alle catwalks og kendisserne har da heller ikke kunnet få nok af dem. Det er den perfekte overgangs"jakke" idet den er varmere end bare en cardigan, men ikke lige så tung og tyk som en stor vinterjakke og så er de jo super trendy og giver en rigtig kvindelig figur! Og så kan den både gå til de rå, det rockede, det feminine, det sexede og det afslappede look, ja der er vist ikke rigtig noget dårligt at sige om den...

Her et par billeder fra de forskellige catwalks gennem året:
 
Yves Saint Laurent Autumn
 
 
 
 
 
 
Så som I kan ske fås kappen altså i alle faconer, farver og materialer og kan sættes sammen med alle forskellige ting for at danne de fedeste look. Så det er bare med at finde dén du kan lide.
 
Her giver stjernerne dig også lige et bud på hvordan du kan style den:
 
 
 
Amanda Holden
 
Stella Mccartney
 
Mariah Carey
 
Leeighton Meester
 
Victoria Beckham
 
 
Kylie Minogue
Alexa-Chung-in-YSL
 
Alexa Chung
Blake Lively
 
Personligt er jeg vild med looket med en kappe i en stærk , skrigende farve sat sammen med en enkelt, sort look som både Mariah Carey, Leeighton Meester og Amanda Holden gør det, ja især Meesters kappe kunne jeg godt tænke mig at få fingre i!
 
Til sidst har jeg fundet et par budgetvenlige kapper lige til at føje til shoppingposen eller til at tilføje på ønskesedlen:
 
 
The Fashionphile

Ingen kommentarer:

Send en kommentar