torsdag den 16. december 2010

Derma Body Oil!


Ja så er det vist ved at være tid til at "afsløre" endnu et af mine beautymusthaves;
nemlig babyolie. Jeg elsker babyolie i det hele taget, men den fra Derma er min favorit da den jo er uden parabener, parfume, farvestoffer og andet "skidt".
Babyolien er g-e-n-i-a-l til tør og sart hud som min og perfekt til at få fugtes huden igennem efter et bad, hvor huden er ekstra modtagelig for fugten. Så det er altså også dér at olien hurtigst trænger ind. Derudover giver den en rigtig flot glans og så er den jo perfekt til massage! Eneste advarsel: Lad være med at bruge den om sommeren lige før du skal ud i solen, medmindre du ønsker at ligne en tomat. Olie er no-go i solen også selvom det heder babyolie og ikke sololie!

The Fashionphile

3 kommentarer:

 1. Hej :)

  For det første vil jeg bare sige at jeg elsker din blog!!! Synes virkelig du gør et godt arbejde! Jeg ville egentlig bare høre hvordan du bruger babyolien? Skal man bare komme den på efter et bad? Eller skal det vaskes af?

  - Keep up the good work! og god jul :D
  Hilsen Emma

  SvarSlet
 2. Årh tusind tak!
  Nej altså jeg smører den bare på og lader den så trænge ind Det kan godt lige age lidt tid, men så er din hud altså også baby(:D)blød bagefter!
  Har man ikke tid til det, kan babyolien dig også bruges som showergel i badet, hvilket også fugter huden en del :)

  Og også en rigtig god jul til dig!

  SvarSlet
 3. ok tak :)
  - glæder mig til flere indlæg :-)

  SvarSlet