fredag den 20. maj 2011

Friday's Five Favorites!

Denne gang - denne skønne langfredag - skal I i hvert fald ikke snydes for Fredagens Fem Favoritter.
Ugens favorit outfit:Et meget simpelt, meget basic outfit, jeg bare alligevel er utrolig betaget af! ¨For det første er jeg bare generelt ret forgabt i de blondeshorts, der bare er så fine og feminine i det sarte materiale, flotte, højtaljede snit, guld/creme knapper og übertrendy , lyse farve! Derudover kan jeg godt lide at hun holder det forholdsvis simpelt, men stadig kontrastfuldt med den mere laid back, casual, stribede trøje og så tilsætter den fine, markante kæde. Også hendes løse, lyde lokker og fine rosakoral læber er med til at runde det blide, smukke udtryk af. Et look, der er let at kopiere og jeg helt sikkert vil lade mig inspirere af her, når det er shortsvejr!

Ugens favorit smagsoplevelse:


Mmh! har lige været ude ved nogle venner, hvor vi fik de lækreste vafler, som jeg må indræmme jeg nok lidt har set som en vinter-, juleting, men de kan faktisk også være super sommeragtige og lækre! Tror helt sikkert jeg til sommer sselv vil eksperimentere lidt med nogle kydrede nogle også med frisk, kølig sorbet til. Et ekstra plus, er at det er super hyggeligtt sidde med vaffeljernet og lave dem ude på terrassen!

Ugens favorit beautyprodukt:Når ma  som jeg ikke rigtig bruger(kan tåle) parfume i beautyprodukter, så kan en æterisk olie være fantastisk! Jeg er vild med duften af lavendel og derfor er denne lille æteriske lavendelolie fra Matas(den koster vist bare en halvtredser eller deromkring) højt elsket. En enkel dråbe i shampooen, giver håret en skøn, diskret duft såvel som to i bodylotionen, gør parfumen overflødig, så I skulle virkelig tage at prøve det og der findes jo et hav af forskellige dufte, en anden populær er f.eks. rose, der også er noget så skøn!

Ugens favorit billede:
Downtown from behind er en fantastisk og ret populær(i blogland i hvert fald) hjemmeside med de dejligste, smukke glade billeder af alle mulige forskellige personligheder på cykel i NYC. Jeg elsker at kigge rundt og få et lille smil på læbet over alle de fine billeder og mindes byen. Dette billede, er ét ud af mange, jeg er ekstra vild med, da jeg bare synes der er så meget energi i det, og det kan gøre mig noget så glad, og så bliver jeg altså nødt til at anskaffe mig så enormt et stykke hårpynt!

Random; ugens favorit sang:
Det er jo ikke første gang, jeg omtaler Agnes Obel og hendes musik i positive vendinger. Alligevel hørte jeg for første gang i et par uger(well to uger)Philharmonics og blev altså nødt til lige at dele dette mirakel af et kunstværk med Jer:

Håber I har haft en vidunderlig helligdag og nydt en ekstra fridag!

The Fashionphile

2 kommentarer:

  1. Fedt koncept med "ugens" :)

    - Christine Rosa
    christinerosaworld.blogspot.com

    SvarSlet
  2. tusind tak, det er jeg super glad for at du synes! :)

    SvarSlet