mandag den 2. maj 2011

New competitor to Trendsales!

I dag åbnede en helt ny online handelsportal, nemlig Modebazaar, der ønsker at nå op på det niveau, hvor de håber på fuldt ud at kunne konkurrere med Trendsales, hvilket lyder som noget af en udfordring taget Trendsales popularitet i betragtning! Alligevel synes jeg nu, det tegner rigtig godt, måske bare fordi jeg er sådan en detaljetype. For det der er unikt ved Modebazaar, er alle deres features. Her i blandt kan nævnes "Brandbasen", hvor man kan finde information om de forskellige brands og, hvor der er en lille faktaboks, for de dovne, hvor man også kan se hvilke celebrities, der er fans af brandet.Derudover er der nyhedsvæggen der selvfølgelig endnu ikke er vildt brugt, men hvor der hel tiden vil blive opdateret med modenyheder, nye brandsbeskrívelser, blogposts, artikler m.m.
Derudover vil der komme til at være blogs(Uh jeg elsker at alle sider har fået øjnene op for modebloggere) på siden, og også være mulighed for at lave netværkslisteer, så man kan have et lille netværk med sine favoritsælgere og blive opdateret om deres nyeste annocer m.m. uden at skulle lede rundt.

Til slut, så for dem der er hardcore(eller knap så hardcore også...) handlere, er der utrolig lave VIP-priser(49 kr. for én mpned, 108 for tre), hvis det er det man ønsker. Og for dem, der ikke opretter annoncerer hele tiden og ikke synes det er værd at betale for reklamem forsideplads m.m. er det helt gratis at oprette annoncere så tit det skal være og i forhold til Trendsales, er der ingen begrænsninger for hvor mange man kan oprette på én gang.

Glæder mig i hvert fald personligt til at se sidens udvikling og om den kan komme op og konkurrere med selveste Trendsales, jeg synes allerede det tegner godt i hvert fald.

The Fashionphile

Ingen kommentarer:

Send en kommentar