tirsdag den 10. maj 2011

Tip of the Day

Efter at have prædiket om at I skulle tage at komme op på cyklen og ud i det blå, bliver jeg jo nok også nødt til at prækide for Jer om vigtigheden af, at bruge cykelhjelm, for det er usandsynligt vigtigt og noget som så ufatteligt mange folk ignorerer, bare for ikke at ødelægge frisuren eller se dum ud! Nu er jeg jo så bare af den mening, at det ser noget dummere ud at dø, blive skadet for livet eller allermindst få hul i hovedet eller hjernerystelse end det gør fornuftigt nok at cykle rundt med en sykelhjelm, der nu engang faktisk også kan fåes i en del, ret flotte modeller(Bl.a. den fra Mads Nørgaard på billedet ovenover), hvis det er det der er problemet! Så alle sammen husk nu den cykelhjelm, ét styrt er nok til at fortryde!

The Fashionphile

5 kommentarer:

 1. Line line line... Du skal have tusind tak for den lille reminder :)
  Selv kører jeg uden, men det er jo bare en skide dårlig idé!

  Hav en rigtig god aften.

  Knus Simone

  SvarSlet
 2. Skal også ha fat i en cykelhjelm . Godt du kommer ud med budskabet

  // Liselotte

  www.everyday-couture.com

  SvarSlet
 3. Cykelhjelm? I verdens mest sikkert cykelland?! Helt ærligt. At advokere for at folk skal forhøj risikoen for alvorlige hjerneskader og nakkeskader og hele 14% højere risiko for at være udsat for en ulykke er nok ikke særligt fedt. Alt dette kan man få med cykelhjelm PÅ.

  http://www.cykelhjelm.org har en masse viden og rationalitet om emnet.

  SvarSlet
 4. Jeg undskylder meget sådan på tydligste vis, at have vist min uvidenhed. Min mening var skam på ingen måde, at fremsætte en "skræmmehistorie" eller at skræmme mennesker væk fra at cykle og på denne måde ødelægge vores fantastiske cykelkultur her i landet. Min intetion var derimod bare at opfordre folk, der cykler til at tage hjelmen på og på denne måde beskytte sig selv, da dette var min tro. Jeg kan jo godt se at dette ikke stemmer overens med Jeres oplysninger. Alligevel holder jeg dog fast i, at beviserne for at hjelmen rent faktisk SKADER mere end hvis man cykler uden, er meget tynde og få. At hjelme overhovedet ikke beskytter så meget som vi går rundt og tror og det bliver fremstillet som, er jo frygteligt men lidt en anden sag, og endnu vil jeg stadig holde fast i min cykelhjelm, da der altså skal lidt mere til, for at jeg går med til at den ikke er bedre end intet.

  SvarSlet