fredag den 25. februar 2011

Friday's five favorites!

Så er det endnu engang blevet fredag(hurra for det!)og dermed tid til endnu engang "Friday's five favorites", der denne gang er følgende:

Ugens favorit outfit:

Åh der er altså bare noget ved dette look, der på én gang er så enkelt og klassisk og så alligevel så unikt og smukt. Det er et billede jeg bare kan blive ved og ved med at kigge på. Jeg elsker hvordan smukke 22-årige polak formår at gøre sort og hvid til noget helt specielt, det er virkelig inspirerende! Bare ved at have denne sorte jakke, sorte strømpebukser, vildt lækker sort pelshue og så tilsætte et stort kridhvidt halsrør, gør hun lige pludselig looket helt vidunderligt og eksklusivt! De røde læber er bare prikken over i´et! Og så er det et look, der er let at efterligne.
Ugens favorit smagsoplevelse:

Mmmh! Findes der noget bedre end chokolade? Alt fra fantastiske Marabou til elskede Summerbird til skønne, skønne ekslusive fyldte chokolader. Lige nu nyder jeg et par vidunderlige fyldte chokolade bl.a. en ny favorit med chokolademousse i. Jeg er helt i himlen!
Ugens favorit beautyprodukt:

Hmm tæller vabelplaster som et beautyprodukt...?  Ja det har jeg lige bestemt at det gør idet ens fod altså er noget pænere med et sådan på end med et kæmpe åbent sår-agtig ting efter en vabel, der er blevet slidt hul i ! Og sikke et beautyprodukt! For hvor er Compeed vabelplaster altså bare et mirakel påtrods af den måske ikke store eksklusivitet. Jeg er ellers den største plasterhader, men disse vabelplastre er perfekte, de er lette at sætte på, sidder perfekt og holder mange dage uden at minde om at falde af eller noget som helst. Når man endelig skal have dem på er det helt let, enkelt og smertefrit(i modsætning til normale plastre!). De virker virkelig lindrende på vablen(eller hvad der nu er tilbage af den) og er også tilpas tykke til at en smule gvande sko, høje hæle e.l. INTET problem er! De er altså intet mindre end fantastiske og i den grad anbefalelsesværdige!
Ugens favorit billede:

Der er bare et eller andet, der gør dette billede -af tidligere nævnte gudesmukke Raina Hein - helt specielt, fantastisk, unikt...fortryllende!
På den ene side er det så langt fra almindelig kendt kønt, jeg mener blå læbestift, sikkerhesdsbriller og hel stift hår? På den anden side er det bare også så smukt og enkelt, flawless hud, intense øjne, karkante øjenbryn og ja bare den intensitet på en blide måde, det er virkelig fangende bare fantastisk at kigge på...i lang tid, da der er små fede detaljer som f.eks. at Rainas venstre side af brillerne er meget mere sløret end venstre side hvilket er en super smuk effekt!


Random; ugens favorit citat:

"There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle."

Mit ultimative yndlingscitat, der vel ja...rammer meget godt. Jeg synes positivitet og optimisme er noget af det smukkeste i hele verden og livet er jo i sandhed én lang række af mirakler. Han var nu engang en meget klog mand ham Albert Einstein!

The Fashionphile

Ingen kommentarer:

Send en kommentar