fredag den 25. februar 2011

Purple eyes!

Åh der er altså intet bedre end at kigge på forårstendenser, ikke mindst når de er lyse, lette og pastelfarvede og bare får en til at glæde sig til at alting springer ud og bliver grønt at blomsterne blomstrer og solen begynder at skinne fra en klar, blå himmel! Nå, men tilbage til emnet så er jeg udover at kigge på tøjtendenser også ret vild med at kigge på forårets makeup- og skønhedstendernser, der denne sæson bl.a. byder på skøn, skøn lilla farve på øjnene, åh hvor forårsagtigt! Især de lysteste nuancer af lilla og altså bl.a. den smukke lavendelfarve, men også de mørkere nuancer helt hen mod den auberginefarvede er super moderne og anvendelige, så bare find din yndlingsfarve:

Looket har været at se på mange af de store runways, har fundet et par eksempler her:
Også stjernerne er med på tendensen og viser fantastisk hvordan den kan bruges til alle hud- og øjenfarver:
Er i som jeg også blevet ret forelsket i tendensen, ikke mindst fordi den stråler af forår, sommer og varme, så har jeg her fundet et par produkter til at få looket:

1. Brigtening eyecolor i Pretty n pink ca. 12 kr. fra ELF 2. Gosh extreme art eyeliner 79.95 bl.a. i Matas 3. Lancôme Ombre Absolue Palette Eye Shadow 370 kr. bl.a. i Matas 4. Brigtening eyecolor i Punk Funk ca. 12 kr. fra ELF 5. Rimmel Exaggerate Automatic Waterproof i 270 Bright purple 59,95 kr. bl.a. i Matas 6. Costume eyes i Periwinkle ca. 13 kr. fra ELF 7. Mineral eyeshadow i socialite ca. 27 kr. fra ELF  8. Mineral eyeshadow i Royal ca. 27 kr. fra ELF 9. Cream Eyeliner i Purple ca. 31 kr. fra  ELF 10. Eyeliner and shadow stick i Plum/purple ca. 31 kr. fra ELF 11. Clarins mono eyeshadow i Vibrant Violet 145 kr. bl.a. i Matas.

The Fashionphile

Ingen kommentarer:

Send en kommentar