fredag den 18. februar 2011

Friday's five favorites!

Hej Alle! Tænkte at jeg ville begynde på hver fredag at have sådan "ugens fem favoritter", hvor jeg vil vise ugens favorit outfit, favorit smags"oplevelse"(alt fra en menu på restaurant til røde vingummibamser), favorit beautyprodukt, favorit billede og så ugens random favorit, der kunne være alt fra en ugens blogger til item til et citat.

Jeg vil starte i dag med:

Ugens favorit outfit:


Fordi dette er et look jeg aldrig nogensinde kunne finde på at finde mig selv i, men som denne unge 17-årige lady works so bad! Dette er et fantastisk eksempel på hvordan man godt kan bære farver og mønstre på en stilet, klassisk måde. Det er et outfit jeg bare kan blive ved og ved at kigge på og fascineres af. Det hele er perfekt sammen på den unikt sammensatte måde og der bliver rigtig leget med mønstre, materialer og stilarter men på en sammensat og fuldstændig kontrolleret måde. Til slut viser hun da også hvordan man bruger en af sommerens store makeuptendenser, farvede læber. Ja what's not to love?
Billedet er fra lookbook.nu, er af Bette Noire fra las Vegas og kan findes lige her.

Ugens favorit smagsoplevelse:
Må være denne dejlignende hvis chokolade hindbær is, som jeg faktisk blev ret så forelsket i. Hvilket måske ikke er noget under, når man er så stor en (hvid)chokoholic og hindbærelsker som jeg er. Derudover minder den om en super hyggelig aften!

Ugens favorit beautyprodukt:
Endnu engang min helt utroligt elskede Vaseline(jeg også har rost til skyerne for alle dens godt evner lige her), der simpelthen indtil videre har reddet både mine øjne og læber gennem vinteren, hvilket altså har utrolig meget at sige, når det er mig vi snakker om. Intet, intet andet har hverken kunnet gennemfugte mine øjne(eller altså huden der omkring) eller lade være med at freake dem ud og irritere dem, Vaseline kan begge dele! Samtidig er det verdens bedste læbepomade! En bøtte som denne med 150 ml. i koster omkring 40 kr. i Matas, så prisen kan der heller ikke ligefrem brokkes over.

Ugens favorit billede:
Udover at være helt utrolig køn, er Emma Martiny også fænamonalt, fantastisk god til at lægge makeup!
Personligt synes jeg virkelig hun gør makeup til en kunstart, hun gør det fortryllende; MAGISK!
Dette vidunderlige havfruelook på billedet er bare et blandt mange, mange eksempler der bl.a. tæller Black Swan og vampyr. Derudover har hun faktisk også super god stil, så hendes blog her er 100 % et klik værd!

Random; Ugens favorit sang:

Ja som den Beatlesfan jeg nu er, er jeg selvfølgelig også ret forelsket i sangen "I want to hold your hand". dog synes jeg at den er aller bedst som den er i musicalen Across the universe, jeg lige så endnu engang her i forgårs. Den har virkelig kørt på repeat siden, så ja enjoy!

The Fashionphile

2 kommentarer:

  1. Tusind tak for de søde ord. Det har lige gjort min aften meget bedre!! :)
    Kram herfra!

    SvarSlet