fredag den 25. marts 2011

Friday's five favorites!

Fredag, solskin, weekend, venindehygge, X-faktor finale, afslapning, børnepasning, slikspisning og ikke mindst "Fredagens fem favoritter", findes der noget bedre?

Her kommer i hvert fald sidstnævnte, resten er der - i mit tilfølde - i forvejen eller vil komme:

Ugens favorit outfit:Udover at være ekstremt køn, hvilket disse billeder i den grad også viser, så er polske Juliett altså også indehaver af en super fed stil! Denne kommer virkelig til tydelighed i dette outfit, som jeg er dybt betaget af! Jeg elsker måden hvorpå hun kombinerer det rå i læderjakken og de fede støvler med det feminine i form af det smukke, lange flagrende, lilla skørt. tasken, halæskæden og mest af alt hatten er bare prikken over i´et. Alt dette fremhæver bare hendes unikke, men ekstremt beundrelsesværdige stil, I'm loving it!

Ugens favorit smagsoplevelse:
Jeg er så ked af det, men jeg har altså endnu engang ikke fået taget billeder af Ugens Smagsoplevelse, det må jeg virtkelig begynde på. Nå, men i hvert fald var det helt klart den chokolade fondue vi spiste i går, med ananas, bananer, æbler, pærer og appelsin i mundrette stykker lige til at dyppe i lækker, lækker smeltet chokolade...Min klare favorit her før bærerne kommer må helt klart være ananas dybbet i et godt lag chokolade, mums!

Ugens favorit beautyprodukt:

...Er alt andet en eksklusiv, men må altså være denne discount lipgloss købt i H&M for et par år siden i farven, den er nemlig perfekt til at få et par perfekte røde læber uden det sådan er nært så kraftigt som med læbestift, men mere lige den der anelse eller skygge af en lækker berrie rød farve. Ideelt til os, der elsker ræde læber men ikke helt - endnu - kan bære det. Samtidig kan man justere kraftigheden. Tager man bare ét lag på og dupper lidt, er det virkelig bare en svag rød glød, tager man derimod lipliner på først som primer og så et par lag kan man nå op på en rigtig smuk, ret intens farve. Til 24.75 kr. var den i hvert fald i den grad prisen værd!

Ugens favorit billede:
Ja nu er det jo altså ikke nogen nyhed at brasilianske Gisele Bünchen ser ret så godt ud(meget mærkeligt taget hendes karriere i betragtning) og at der nærmest ikke findes ét eneste billede af hende, hvor hun ikke ser fantastisk ud. Derimod er det trods alt en nyhed at hun er model for H&M og deres Bohemian Deluxe kollektion og jeg synes at det var en fantastisk anledning til at slå hendes uretfærdig smukke ansigt op her på bloggen, for hun er da bare gudesmuk! Og så synes jeg bare hun er så skabt til denne kollektion, I kan se mange flere billeder fra lige her!

Random; Ugens favorit sang:
Fordi det er en af de smukkeste  sange der findes, altså idéen om at vi alle er smukke lige meget hvem og hvordan viu er, ser ud og opfører os, jeg synes det er SÅ smukt! Og så har det da virkelig også været en trendsætter, jeg mener hvor mange lignende(men ikke nær så succesfulde) sange med samme budskab er der ikke lige blevet lavet her på det sidste såsom Fucking Perfect, Firework, The Way I'm born o.s.v. o.s.v. Derudover kan jeg slet ikke komme mig over hvor fantastisk Christinas stemme er(eller i hvert fald var engang). Det er jo helt magisk hvor god den er og med hvor stor lethed hun kan gå fra de lyseste lyse tioner til de utrolige dybe, hæse stemmer med sin fascinerende stemme. Hun er en af de eneste celebritysangerinder for tiden, der faktisk synger mindst lige så godt live som på plade og dét er noget af en egenskab! Så skynd Jer ind at høre denne og meget gerne også andre skønne sange fra den periode såsom Hurt og Fighter!

Håber I alle får en skøn fredag!

The Fashionphile

Ingen kommentarer:

Send en kommentar