onsdag den 9. marts 2011

White maxidressses

Er jeg de eneste, der har lagt mærke til at der her i løbet af de første to måneder - der jo allerede både har indeholdt  Golden Globe og Oscar uddeling - allerede har skabt sig noget af en trend, med smukke, gulvlange hvide kjoler(Jep ret brudekjoleagtige) blandt kendisserne? Selv er jeg jo vild med den hvide tendens og synes at disse gallakjoler kan være super smukke, hvis bare man passer på ikke alt for meget at ligne en på vej til sit eget bryllup, hvilket de altid smukke stjerner jo selvfølgelig også formår at undgå på fineste vis, hvilket der her er nogle eksempler på: 

Jeg synes i hvert fald at de alle er et strålende eksempel på at hvid godt ka bruges som farve til gallakjole uden at man ligner en brud! hvad tænker I om tendensen? Og hvem synes I bærer de bedst her?
Minn favorit må være det første billede af Michelle Williams, der bare ser helt fantastisk ud i sin perlebesatte kjole, der på én gang er så stilren og enkel, men samtidig ret unikt og med et helt igennem vidunderligt snit! Jeg er virkelig vild med den måde den er skåret forneden med kig til hendes fødder og også foroven er den super smuk og fremhæver hendes fine, smalle tajle! En überfeminin kjole som derfor er rigtig fin til hendes modige, korte frisure og som hun styler fint med et par nude sko og ét helt enkelt armbånd. What's not to like? De andre gør det nu også super godt!

The Fashionphile

2 kommentarer:

  1. Ja det er rigtigt, er vild med dem alle. Især den aller første og nr 2 af Michelle Williams er flotte :)

    SvarSlet
  2. Ja Williams ser faktisk fantastisk ud begge gange og man skal virkelig kigge længe hvis ikke uendeligt for at finde et billede eller outfit af cate Blanchett hvor hun ikke ser strålende smuk ud! :)

    SvarSlet