fredag den 1. april 2011

Friday's five favorites!

Åh jeg synes at det har været så fantatisk dejligt solskin alle de sidste fredage(af en eller anden - dejlig - grund har fredag generelt i år været den dag md bedst vejr...), men i dag er da det skønneste vejr det endnu overhovedet har været i år! Det er helt vidunderligt! Nå, men jeg kom vist fra at det var fredag og fredag er jo lig "Friday's five favorites!", så here goes:

Ugens favorit outfit:Uh hvor er dette outfit dog bare fint, netop fint! Det er så sart, blidt og yndigt på den smukkest mulige måde og viser utrolig flot hvordan man ikke behøver skrigende farver for at kunne følge Colorblocking tendensen med succes, men at skønne pastelnuancer sammensat også kan give et engleblidt og -smukt, fortryllende outfit! Hele looket er bare så gennemført idet hun på intet tidspunkt bryder de smukke, sarte, lyse pastelfarver. Derudover er kombinationen af den mintgrønne farve blazeren har og den støvede ferskenfarve på nederdelen bare...perfekt! Det engleagtige, let bølgede hår er bare prikken på i´et!

Ugens favorit smagsoplevelse:

Ej hvor er det dog lang tid siden jeg har fået sådan en rigtig brunsvigerkagekone med mørk glasur og slik, men mmh hvor smager det egentlig i grunden godt i moderate mængder! Altså det lige lovligt søde sukkerstads med den neutrale, tilpas svampede grunddej, den let bitre, men cremede glasur og så de skønne, skønne M&M´s   med deres søde, lyse chokolade der smelter i munden. Lige pludselig forstår jeg mig selv, da jeg var i børnehave(og ergo kagekone-) alderen!

Ugens favorit beautyprodukt:


I det hele taget har jeg en forkærlighed for Derma produkter, hvilet jeg muligvis har været inde på før. De er uden parfume, parabener, konserveringsmidler, farvestoffer og alt andet, der nu engang kan være med til ikke at gøre et produkt "rent"´. Samtidig er de utrolig budgetvenlige og samtidig med at de er skånsomme og oplagt til sart hud som min, så er de også effektive og gør hvad de skal. Tilbage til bodyshampooen, så er den netop utrolig skånsom og får på ingen måde huden til at flippe ud eller noget selvom den er rigtig rensende og forfriskende, så man får denne skønne rene følelse. Denne der følelse bare af renhed uden nogen overdøvende lugt af parfume eller noget. Til slut er den dejligt fugtgivende!

Ugens favorit billede:

Dette fantastiske, kraftfulde, tankeigangsættende billede, der bare suger én ind til sig og holde én fast dér. Dette billede man bare kan blive ved med at kigge på, tænke over, finde ud af ting om, men alligevel ikke rigtig blive klog på. Dette billede, der bare er et eller adet helt unikt ved, som man egentlig ikke kan sætte finger på, fordi det jo samtidig er så normalt og let at kopiere. Ja dette billede er fra Karoline Petersen's Photoblog, der er en blog med photografier udelukkende taget af 15-årige, men utrolig talentfulde Karoline og hendes NikonD90. Et makkerpar, der virkelig formår at finde magien ved photografi. Samtidig giver det noget at modellerne på billederne tilsyneladende alle er Karolines venner og et enkelt med et familiemedlem, det er ligesom  om at det gør det mere troværdigt. Modellen på billedet her Christiane er en af de modeller, der går igen på en masse af billeder, og nogle af de aller stærkeste billeder synes jeg personligt. Og smuk og talentfuld er hun da virkelig også! Så skynd Jer ind på bloggen og kig. Jeg tror ikke, at det er meget usandsynligt at vi her sidder med en af Danmarks kommende store photograf og muligvis også et par supermodeller...

Random; Ugens favorit farveglimt:Flotte klare farver ideelt til sæsonens colorblocking, til at fremhæve den(forhåbentlig) kommende, smukke, gyldenbrune teint eller bare til at tilføje lidt farve i et ensfarvet, neutrat outfit for at gøre det specielt og flot,! Et enkelt, men skønt design med sine to spinkle læderbånd, det ene blankt, flettet og feminint, det andet mere råt i det og en smuk lille lukning! Alt dette er en beskrivelse af det fine armbånd fra H&M til bare 24.95 kr., der kan fåes lige her.

Kan I have en rigtig vidunderlige fredag!

The Fashionphile

Ingen kommentarer:

Send en kommentar