fredag den 3. juni 2011

Friday's Five Favorites!

Wauw det gik - p.g.a. læseferie, Kristi Himmelfartsdag, travlhed og det hele - op for mig kl. 20.30, at det var fredag i dag. Hold da op man(læs:jeg) mister tidsfornemmelsen, når det sådan er læseferie og dagene lidt flyder ud i ét, man tager en fridag torsdag, men knokler fra kl. 8.00-22.00 både lørdag og søndag, altså det eneste man tænker i, er jo eksamensdage. Nå, men well påtrods af min utrolig ringe tidsfornemmelse, skal I da ikke snydes for en omgang Ugens Favoritter, så de kommer skam lige her:

Ugens favorit outfit:


Jeg elsker, når folk leger med længder i deres outfit, og derfor fangede dette smukke outfit også mit blik, for kønne Juliett(ja jeg ved det, det er ikke ligefrem færste gang hun indgår i mine favoritter) har virkelig på ganske simpel vis fået sat et utrolig flot outfit sammen, hvor hun netop lidt bryder normerne for længde. Altså ved at have lang blazer på, der går ned til shortsenes kant, and I'm loving it! Samtidig er jeg vild med hvordan de sarte, lyse farver spiller utrolig flot sammen. Alt sammen(Blazer, top, sko og shors) er holdt i lyse nuancer. Tre førstnævnte i helt nude nuancer og så shortsene med mere farve på, der lige så fint kommer til sin ret kombineret med de andre items. På samme tid, elsker jeg den fine vintage halskæde og  de store, farverige ringe, og wauw de guldarmbånd! Og så ikke at forglemme brillerne, der står i rigtig fin kontrast til det hele og bryde det for yndige look. Alt sammen pretty well done, og rent faktisk til at lade sig inspirere af uden at skulle ansaffe sig det store nye i garderoben!

Ugens favorit smagsoplevelse:Mmh! Findes der på nogen måde noget bedre end Anthon Bergs klassiske chokoladeæsker(eller well rettere chokoladerne i den)? Min ultimative favorit, selvom det er utrolig svært at vælge og jeg også er en kæmpe sucker for nougat, er den med lakrids og havsalt, den er fantastisk og smelter noget så himmelsk på tungen!

Ugens favorit beautyprodukt:


Er denne bodifier fra J. beverly hills fotograferet af det gamle kamera, som rent faktisk giver super meget volume, hvis man giver håret et par sprøjt før føntørring og så for ekstra fylde føntørrer med hovedet nedad. Dét er virkelig noget der giver! Den er ret dyr(og jeg kan på ingen måde udelukke at der findes bedre til meget billigere penge), men til gæng gæld også super drøj i brug og effektiv. Som et ekstra plus er den uden parabener og alt det skidt og kemi, altså kan mit hår og samvittighed elske den lige meget.


Ugens favorit billede:


Der gik ikke mere end fem sekunder fra, jeg så dette billede på 1x.com til at det blev min baggrund, for hvor er det da bare helt utrolig breathtaking! Jeg kan ikke helt beskrive, hvad det er ved det, der gør det så fantastísk, men for mig er det bare noget så fascinerende og helt ufatteligt smuk! Jeg elsker effekterne og ville elske at have det til at hænge som kæmpe wallpaper på min væg herhjemme(dog uden det lille 1x.com skilt forneden)!

Ugens favoritoplevelse:
Var helt klart Sidste Skoledag, hvor vi havde det noget så fantastisk! Det var en helt utrolig vidunderlig, uforglemmelig dag med de skønneste mennesker på jorden og hvor hvert øjeblik fra kl.5.20 til 3.30 blev nydt i fulde drag for mit vedkommende. Det var den bedst tænkelige måde at afslutte på og ja bare helt vildt skønt!

The Fashionphile

1 kommentar:

 1. Hej
  Vil bare lige sige, at jeg lige har set bukserne du spurgte til på min blog på H&M's hjemmeside her: http://shop.hm.com/dk/outletshoppingwindow?dept=SALE_DAM_NED_TRO&shoptype=O#

  Det er dem, der hedder haremsbukser (som er sat ned til 89,50). Hvis du trykker på de mønstrede kan du efterfølgende vælge farven sort :)
  De er tilbage i alle størrelser.

  mvh, Mathilde

  SvarSlet