fredag den 10. juni 2011

Friday's Five Favorites!

Endnu engang blev jeg ret så overrasket over at opdage, at det sørme var fredag igen(det er da også frækt af den, sådan at hver gang at snige sig afsted og så pludselig at springe frem). Jeg opdagede det dog i bedre tid denne gang og altså får I selvfølgelig Ugens Favoritter, endda ret tidligt på dagen:

Ugens favorit outfit:
Det jeg elsker ved dette outfit, er at Rachel-Marie utroligt fint viser hvor meget accessories kan gøre for et look. Det eneste egentlige stykke tøj Rachel har på er den fine kjole, resten er tilbehør. Og selvom kjolen, da er meget fin, er det accessoriesene der gør looket personlitg og unikt. Jeg elsker hvordan hun med sløjfen på én gang giver kjolen form og fremhæver sin figur, gør den mere kvindelig og giver det et strejf af humor. Solbriller er giver virkelig et twist af coolness og imo også lidt 70´er-stemning, mens hatten bare fremhæver denne. Støvlerne gør det hele lidt mere råt, mens at de alle sammen er holdt i sort, giver sammenhæng i outfittet. Jeg er helt vild med det!

Ugens favorit smagsoplevelse:
Da vi var til navngivningsfest fik vi udover super lækker laks, skønne nye kartofler og en masse andet den mest himmelske myntepesto, hvor de ret simpelt egentlig nogenlunde bare havde tilføjet friske mynteblade til den oprindelige pestoopskrift, så det skal helt klart prves snarest muligt, for mums hvor smagte det godt!

Ugens favorit beautyprodukt:

Jeg bestilte for en måneds tid siden en pakke hjem fra ELF, som jeg vist aldrig har fået vist Jer(Den skal nok komme op snart) hvori, der var denne Luschious Liquid Lipstick i farven Strawberry(koster 12.95 kr. og kan fåes lige her), og jeg blev forelsket ved første blik, for farven er bare noget så fin! Meget kraftigere end på billedet. Derudover er den rigtig rar på læberne, den tørrer overhovedet ikke ud som de fleste læbestifter, men fugter derimod, og klistrer ikke som lipgoss normalt gør. Den eneste anke ved det, er at den ikke er specielt holdbar. Den holder på ingen måde til at måltid, og skal friskes op et par gange i løbet af dagen, men derudover er den super skøn, let at dosere og rar at have på, og så endda til bare 13 kr.! Jeg skal i hvert fald have anskaffet mig den i et par andre farver inden alt for længe!

Ugens favorit billede:Jeg ved det, det er anden gang i trak, at mit favoritbillede er hvor noget, er spejlet i en sø...Men altså helt ærligt, hvor er jeg bare også vild med dette billede! Det er så fortryllende, tiltrækkende, sugende, fortryllende..magisk! -Uden der egentlig rigtig er noget specielt ved det. Jeg elsker det bare og er ufattelig fascineret af det. indtil videre tror jeg, jeg har studeret det i et kvarter, og det er ikke fordi mine øjne ønsker, at komme væk!

Random; Ugens favorit sang:


Jeg undskylder den mærkelige video(Vidste I at To Verdener var p Youtiube med spanske undertekster?), men det var den eneste jeg kunne finde på Youtube med denne fantastiske sang Someday af Camille Jones i original form! Jeg er helt stunned af hvor smuk den er, det er så betagende! I bør virkelig høre den!

Håber I alle har nydt det gode vejr i dag(Vær dog opmærksom på høj UV-stråling) og får nydt denne skønne weekend!

The Fashionphile

2 kommentarer: