fredag den 17. juni 2011

Friday's Five Favorites

Hmm endnu engang gik et eller andet galt med planlægningen af et indlæg, og derfor kom dette indlæg ikke i går som planlagt, men havde derimod forvildet sig hen et sted i arkivet til i decembers(don't ask me how), men I får det selvfølgelig alligevel:

Uh så blev det endnu engang fredag og sikke en skøn én af slagsen med sommerferie, venindebesøg, indendørspicnic, is og det hele! Derfor kommer her også denne uges favoritter:

Ugens favorit outfit:
Nogen, der sagde colorblocking? Ja, det må man sige, og hvor hun dog bare mestrer det, smukke Konstantina! Jeg er vild med farvekombinationen elektrisk blå, knalrød og pink(og en lille twist af orange). Jeg elsker hvordan det bliver super gennemført ved at farven pink er både på skoene og på toppen, og at hendes læber matcher den misundelsesværdige maxiclutch! Derudover synes jeg det er super fedt, at hun lader der være fokus på farvene, ved bare at sætte håret op i en hestehale, holde alt anden makeup end læbestiften helt neutral og køre enkle, minimalistiske snit på tøjet. Et super sommerligt, bemærkelsesværdigt outfit, der vil være super smukt til én af sommerens mange fester!

Ugens favorit smagsoplevelse:


Egentlig var meningen, at jeg i Ugens favoritter, ikke vill vise noget, jeg tidligere havde vist eller nævnt. alligevel bliver denne chokolademousse, jeg gav Jer opskriften på her, altså nødt til at være Ugens smagsoplevelse, for nøj hvor smagte den altså bare godt og oven i købet, var jordbærene himmelske!

Ugens favorit beautyprodukt:


Efter en travl periode, er der intet bedre end, at forkæle sig selv med en ordentlig hjemmespa omgang, ikke mindst med ansigtsmasker og det hele. P.g.a. min urene hud, bruger jeg selvfølgelig altid en dybderensende maske, men er nu også blevet super vild med fugtighedsmasker, der for det første bage er noget så beghagelige, og for det andet forkæler min tørre hud med masser af fugt. denne indeholder både alkohol og parabener, men alligevel kan jeg anbefale, da den bare er super god, effektiv, afslappende og mild, og så indeholder den trodsalt ikke parfume, men bedst af alt koster den næsten ingenting.

Ugens favorit billede:

Denne uge slipper I får spejlbilleder i vand, men får derimod dette umådeligt smukke billede fra KALEJDOSKOPISKE, som I nok skal høre noget mere om og se flere billeder fra her engang til sommer, hvor jeg regner med at fremvise mine yndlingsblogs og knytte nogle ord(og billder) til.

Random; Ugens favorit øjeblik:
...var helt klart lige, da jeg gik ud ad døren fra danskeksamen, og det gik op for mig, at gud nu havde jeg sommerferie, sådan rigtig sommerferie! Ferie i hele seks uger uden eksamener, lektier, skole eller noget som helst! Det er nu og engang en ganske skøn ting, at komme i tanke om!

Hav en fantastisk fredag alle sammen, og til alle Jer, der også har ferie, super god sommerferie!

The Fashionphile

2 kommentarer:

  1. Wauw hvor er hun flot i colorblocking :D Og mums elsker chokomousse <3

    SvarSlet
  2. Ja hun mestrer colorblocking fantastisk, også med mange andre, smukke farvekombinationer! Og uhm ja, chokolademousse med jordbær er en velsmagende klassiker! :)

    SvarSlet