fredag den 22. juli 2011

Friday's Five Favorites!

Det er fredag og muligvis er vejret ikke fantastisk, men der er stadig dømt familiehygge, god mad, fredagsslik(eller nærmere hjemmelavede kanelsnegle), Disney Sjov (for de mindre), afslapning og selvfølgelig også Ugens Favoritter.

Ugens favorit outfit:Dette outfit er simpelthen bare så magisk synes jeg! Jeg elsker generelt kjolen med dens smukke mønster, fine farver, lange prinsesseagtige snit, de ufattelig skønne, unikke ærmer og det virkelig vidunderlige materiale! Derudover synes jeg ufatteligt smukke brazilianske Flavia(med misundelsesværdigt flot hår) har gjort et rigtig godt job i at style kjolen! Jeg synes bæltet er rigtig fint, en smule råt og sammen med de farverige armbånd giver kjolen et meget boheme og en smule hippieagtig touch. Også tasken er virkelig fin og gør lige det sidste for at gøre outfittet personligt og flot!

Ugens favorit smagsoplevelse:
Jeg var i går til fødselsdagsbrunch ved min grandfætter, der fyldte 30, hvor vi fik den nok lækreste brunch jeg nogensinde har smagt! Der var selvfølgelig fantastisk røræg med friske purløg og helt fænamonalt god bacon, pandekager, hjemmebagte rundstykker, hjemmelavet vildt lækker jordbrsyltetøj, ufatteligt lækre nybagte nødde- og bananmuffins, men det allerbedste var nærmest den exceptionelt gode hjemmelavede yoghurt med helt friske jord-, hind-,blå- og brombær med stadig varm müsli på, mmh det smagte guddommeligt!

Ugens favorit beautyprodukt:Jeg købte i USA denne Wet'n wild Wild Shine neglelak i farven Dreamy Poppy 429D, som er et rigtig fint inbetween af neonpink og Barbie lyserød, meget piget men også super flot synes jeg. Derudover holder den fatisk utrolig godt, tørrer okay hurtigt og er ganske let at påføre taget sin pris á 1 $ i betragtning, så hvis der er nogle af Jer der er så heldige at tage til USA her til sommer, så ville jeg helt sikkert anbefale Jer at smutte forbi en drugstore(f.eks. CVS Pharmacy) og kigge efter denne neglelak, der også fåes i mange andre smukke farver!

Ugens favorit billede:


I disse lidt mere grå og regnfulde tider, drømmer jeg mig væk til klart, turkisblåt hav glitrende i solen skinnende stråler, smuk, blå himmel med candyflossagtige, lette, hvide skyer, frodig grøn bevoksning, flotte, høje, eventyragtige bjerge, alt sammen gemt væk bag en stor, kunstfærdigt udskåret låge med kig ind til Paradis...

Random; Ugens favorit beslutning:

I går besluttede min og familie og jeg os endeligt for at tage med min grandtante og grandonkel og muligvis grandfætter og kæreste(der oprindeligt er der fra) til Argentina (primært Buenos Aires) i to ugers tid til februar. Det er noget vi lang tid har snakket om, men med det nu endeligt bestemt glæder jeg mig sindssygt! Det at komme til en helt, helt ny kultur, til et helt nyt kontinent og en helt anden og nyy befolkning, det glæder jeg mig virkelig til! Er der nogle af Jer, der har været i Sydamerika og måske endda Argentina?

Ønsker Jer alle en fantastisk fredag og håber I alle holder det lidt grå vejr ud en smule endnu, det skulle i følge Politiken klare op snart!

The Fashionphile

3 kommentarer:

 1. Er virkelig vild med det øverste billed! Baggrunden passer så fint til outfittet :)

  SvarSlet
 2. Ja det understreger virkelig stemnningen i outfittet, hun tager generelt super smukke outfitbilleder! :)

  SvarSlet
 3. Tillykke med ugens favorit beslutning! Jeg har selv tilbragt mere end 11 måneder i Buenos Aires (3 rejser) for at danse argentinsk tango. :-) Her er en link til nogle videoer af dansesteder, hvor jeg holdt af at danse. God fornøjelse og god tur:

  Buenos Aires | Milongas & Practicas | 2009

  Bärbel Rücker | Tanzbar
  Tango underviser & Tango DJ

  SvarSlet