mandag den 11. juli 2011

New in - The H&M Package

Jeg ved ikke om I kan huske det kæmpe læs udsalgstøj, jeg bestilte jeg fra H&M for nogle uger siden(skrev om det her). De kom i hvert fald her i fredags, og derfor ville jeg dele indholdet med Jer som lovet:
Armbånd til 29.95 kr. Synes de er super fine, enkle og pæne til sommerbrun hud. De kan gå til alt og spiller ekstra godt til enten hvid eller neonfarver.
FAA t-shirt i dejligt lækker, semitransparent materiale. Falder skønt på kroppen, og er bare dejlig at gå rundt i. 64.95 kr.


Rigtig fin leoplettet trøje med flagermuseærmer, der falder super flot, er genial til højtaljede bukser eller shorts og generelt er noget pænere i virkeligheden. 69.95 kr.
Super fin, lang skjorte til bare 29.95 kr. Dejlig enkel og casual. Fin til et par strømpebukser eller udover badetøjet.Elsker, elsker, elsker denne sher blomsterskjorte, der blev min for bare 64.95 kr. Den er nopget så fin, kan bruges til stort set alt, er vildt behagelig og kølig og ja bare fantastisk! Har levet i den siden i fredags.Basic, enkel, casual top med sommeragtigt løst snit, der gør den dejlig behagelig at have på(og forøvrigt giver plads til isen). Er super fin nede i et par højtaljede jeans og er let af pifte op med accessories, og så skulle jeg bare af med 39.95 kr. for den!Dette var jo så nok et af fejlkøbene, jeg under  - hvis jeg havde købt den normalt - havde byttet. Godt nok er farven rigtig fin og kjolen dejlig sommerlig, men snittet fungerer simpelthen ikke til mig, den sidder helt forkert ved halsen og skuldrene. Heldigvis kostede den ikke mere end 59.95 kr.

Denne smukke tunika gør sig noget bedre i virkeligheden end på billedet. for mig sender den lidt etniske vibes samtidig med, at den er meget boheme og perfekt til f.eks. stråhat uden på badedrgten og så et par frynseklipklappere til. Falder fint og har den perfekte gennemsigtighed. Gav en flad 50´er for den.
Jeg har i flere år ledt efter en helt enkel hvid, løs, sheer, passende længde skjorte/tunika til rimelige penge til stranden. Og endelig - endelig! - har jeg fundet den rigtige, nemlig denne fra H&Ms Conscious Collection. Den er perfekt udover min badedragt og jeg er sikker på, at den vil blive brugt jævnligt! Jeg gav bare 89.95 kr. for den. Derudover tæller det jo ikke ned, at den er af økologisk bomuld.
Denne maxikjole, er også én af de ting, jeg under normale omstændigheder ville have byttet. Egentlig er den super fin, men den er simpelthen(påtrods af at det er den mindste størrelse) bare for stor, lang og løs og derudover også lige lovlig gennemsigtig. Jeg fik den for 99 kr.
Disse skønne FAA er jeg allerede helt forelsket i. Jeg elsker den smukke metalliske sølvgrå farve, jeg elsker det løse, behagelige snit, den fine længde, anvendeligheden og det hele. Sammen med blomsterskjorten har jeg levet i disse siden, jeg prøvede dem på. De kostede bare en hund.Det er rent faktisk lykkedes mig, at finde en kjole der er næsten(men også kun næsten!) lige så ufotogen som mig, for denne kjole gør da virkelig alt hvad den kan for at se umådeligt meget grimmere ud på billeder end i virkeligheden. Tror jeg fik taget op mod 50 billeder i alle mulige forskellige vinkler uden, at fange det virkelig smukke i den. Derfor får I også lige dette billede af den på, der hjælper en smule:


Det er nok dét køb, jeg er gladest for i hele pakken. Den er af et lækkert, meget tykt materiale med den flotteste metalliske glans og små fine effekter. Den utrolig figursyet og den gør dens bedste for, at fremhæve de former man nu engang må have, og så er det struttende skørt super fint. Derudover synes jeg simpelthen mønnstret med de fine blomster er noget så smukt. For mig er den rigtig i Mad Men stil, og den kommer på til fest ved først givne mulighed. Egentlig var den sat ned til 199 kr., men med min rabatkode, der gav 25 % rabat på den dyreste vare, gav jeg bare 149 kr. for den.

Derudover købte jeg for 129 kr. også et leopardjumpsuit, der dog heller ikke lige var sagen, og som jeg på en eller anden måde heller ikke fik taget billede af.

Grunden til, at jeg lyder som om, det ikke er muligt at bytte fejlkøbene, er at jeg bestilte dem, og så valgte at købe på efterkrav, så jeg betalte oppe på posthuset. jeg er derfor ikke klar over, om det er muligt for mig, at få pengene refunderet hvis jeg sender varerne tilbage. Er der nogen, der muligvis kan hjælpe her og ved noget om det?

Lige meget hvad, er jeg alt i alt suiper glad for alt det jeg fik for omkring 1000 kr.(Det har normalt kostet over 2000 kr.) og synes der er rigtig mange super gode køb i blandt, jeg helt sikkert kommer til at bruge en masse.

The Fashionphile

8 kommentarer:

 1. ååh altså, nogle fine sager! jeg ledte selv efter leopard-buksedragt derinde, men helt forgæves, de havde den ikke i min str :-( øv bøv!

  SvarSlet
 2. Tusind tak! :) Og hvilken størrelse bruger du da?:)

  SvarSlet
 3. 36 - eller small :-D
  da jeg kiggede på hjemmesiden var den udsolgt lige i den str.. typisk :-D og den H&M butik der ligger tæt på, er så lille, så deres ting bliver solgt rigtig hurtigt. men det er også kun den der ligger på hele lolland-falster :D

  SvarSlet
 4. Hmm okay, min er nemlig str. 34, men ret stor i størrelsen(det er faktisk det der gør, at den ikke helt fungerer :) Jeg ville vurdere den til nok allerbedst at passe en str 36, men også gå til både 34 og (en lille) 38 :)

  Men ved ikke om, du tør tage chancen?:)

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. du frister!! :D
  jan jeg få dig til at sende billede af den, til min mail? bare lige for at være sikker på det er den samme, hehe :D

  altså, jeg bruger også en mellemting af 34 og 36, så det går nok :-D

  SvarSlet
 6. Ja selvflgelig :) Hvis du skriver en mail til adressen Happyhoptimist@hotmail.com, kan jeg besvare en mail med billeder her engag i dag :)

  SvarSlet
 7. Super! Jeg har nu sendt dem :)

  SvarSlet