søndag den 28. august 2011

Great beauty giveaway!

Wee i anledning af de nu 30 fantastiske faste læsere(well for mig er det stort) og bare for at gøre enden på weekenden en smule gladere, er det endelig tid til bloggens aller første giveaway, for at give Jer alle et kæmpe, kæmpe tusind tak og belønne Jer for at være læsere af bloggen. Premie kan selvfølgelig ikke hamle op med 3000 kroners gavekort til Nelly eller hotelovernatninger i London, men alligevel synes jeg dog den er helt fin. Det er nemlig denne kæmpe pakke beautyprodukter, alle valgt personligt af mig. Billederne er taget rundt omkring i min have:


Mango Shower Gel og Whip Body Lotion fra The Body Shop


Toni&Guy Model.Me.Helena Super Hydrating Shampoo og Radiant Styling Spray(Dufter simpelthen så skønt!)


Syoss Shine BoostInstant Shine Treatment(Sig hej til hår Jennifer Aniston værdigt!) og Professional Perfomance Fibre Cream Strong Hold


Nivea Diamond Gloss Shine conditioner og Spray Treatment(kombineret med Syoss' Shine Treatment er det simpelthen ikke muligt at få mere skinnende smukt hår)


Lóreal Paris Dermo.Expertise Triple Active Day og Nutri Bronce Face(Den eneste dagcreme med selvbruner jeg har vovet mig ud i, men påtrods af den lave pris, var jeg super glad for resultatet)


Garnier Fructis Shine Activator Serum og Volume Activator Spray(Genial duo for skinnende, fylsigt, vægtløst hår)


Vanderbilt Gloria Vabderbilt Eau De Toilette(Har lige siden jeg anskaffede mig denne her båret denne parfume meget og synes duften er skøn!)


Musk Oil No. 6 White Musk Eau de Toilette


Simply by Gun Britt Volume Spray
TREsemmé Volume and Lift Extra Body MousseGarnier Skin Naturals Nutritionist Regenerating Day Moisturiser

I må selvfølgelig super gerne kommentere indlægget her, linke til min blog, linke til giveaway eller noget, men alt I behøver for at deltage i konkurrencen, er egentlig bare at være fast læser på bloggen her, da det jo netop er jer faste læsere jeg ønsker at belønne! I har indtil torsdag d. 8. september til at melde jer som faste læsere. Dér vil jeg trække lod blandt de læsere der er, om hvem der vinder alt det ovenstående. Held og lykke alle sammen!

The Fashionphile

2 kommentarer:

 1. Hold da kæft, det var da alligevel noget af en gave!
  Krydser fingre.
  Har fulgt din blog i et stykke tid på bloglovin' nu, og synes den er rigtig god! Er specielt vild med din "Friday's Five Favorties :)
  Men hvis jeg følger dig på bloglovin', er jeg så ikke også fast læser?
  Amalie

  SvarSlet
 2. Tusind tak, hvor er du dog bare sød! :)
  Jo altså Bloglovin tæller jo også som at følge,
  det er bare dér følger man jo anonymt, og altså er det kun muligt for mig at trække lod blandt dem der følger via Google Friend Connection, men jeg skal i hvert fald nok huske at du er med i lodtrækningen, selvom du ikke følger via GFC! :)

  SvarSlet