tirsdag den 11. januar 2011

H&M Spring light!

Jeg må indrømme at jeg blev ret så forelsket i H&Ms forårskampagne Spring Light, der er fyldt med items i lyse, sommeragtige farver og lette materialer. den får virkelig én til at glæder sig til at foråret kommer og man kan smide den tykke vinterjakke og skifte den ud med en beige trekvartsærmer, tynd sommerjakke og til at det bliver sommer og man rigtig kan give den i maxidresses med høje sandaler osv.

her har jeg fundet mine yndligsitems fra den lille kampagne:
1. Jakke 249 kr. Skøn, lys sommerjakke som åben er perfekt sammen med forårets og sommerens fine kjole og bare ben, men også sagtens kan bruges udover jeans(både åben og lukket) og lukket vil være rigtig fin udover et par strømpebuker her i foråret, når vejret ikke helt er til bare ben.

2. Taske  199 kr. Semi-armylook taske, der vil være rigtig fed til alt f.eks. til etr par korte denimshorts, hvid tank, flade sandaler og store solbriller, når det rigtig bliver sommer. Den kunne også være en rigtig god rå kontrast til et mere feminint look som en hvis skjorte, en nederdel a la nr. 5 og et par hæje sko. Før det dog bliver så varmt vil den også bare være flot til et par armygrønne jeansleggins og hvid strik.

3. Shorts 179 kr. Et par gode klassiske til samlingen af denimshorts, kan bruges til stort set ALT fra en feminin, festlig top, høje sandaler og en hel masse smykker til en helt enkelt tee og flade sandaler.

4. Maxi dress 149 kr. Åh hvor skriger den bare sol og sommer med blå himmel og varme! perfekt udover bikinien på stranden, men kan også sagtens med lidt sølvsmykker og kilehæle piftes op til alle sommerens fester.

5. Nederdel 249 kr. Som sagt rigtig god til en hvid skjorte og høje så vel som flade sandaer til Man kan selvfølgelig også køre hele western-looket med hvid tank frynsevest og westernstøvler til.er til. Og også en dueblå chiffontop kombineret med gyldne smykker kunne være smukt til sommerbrun hud.

6. Bukser 249 kr. I'm n love with these! Virkelig, jeg synes der er SÅ fede! Og så kan de jo kombineres med alt og både bruges til strand, herdag og fest! -Og så er snøren forneden jo en mega nice detalje!

7.  Høj sandal 249 kr. Skønne lyse sandaler, der jo kan sættes til det meste. perfekt både til hverdag og fest.

8. Bælte 79.95 kr Flot udover en tunika eller løs trøje for at give lidt figur, også super flot som lidt kontrast til en af sommerens feminine kjoler!

9.  Bukser 129 kr. Skønne og afslappede til en¨hvid tee, kan også dresses op med kilehæl og sølv smykker!

10. Kæmpe clutch 79.95 kr. Jeg er vild med denne taske, der jo kan bruges til stort set alt og er rigtig god til at dresse et enkelt look op, men som også vil være fin til at gøre LBD´en eller LWD(Littel White Dress) som jo er sommerns svar på LBD´en lidt mere spændende og personlig.

11. Skjorte 99 kr. Flot både åben og lukket f.eks.  åben udover en hvid enkel kjole, for et cool look, eller lukket til et par shorts, vil være rigtig pæn med guldsmykker til.

The Fashionphile

3 kommentarer:

 1. H&M har godt mange lækre forårs/sommer items denne gang, jeg er hvertfald vildt forelsket !! :D

  // Liselotte

  www.everyday-couture.com

  SvarSlet
 2. Jeg elsker deres Spring Light kollektion, der er så mange fede ting! Kan dog virkelig godt lide nr. 4 og 9 (-:
  - mange tak fordi du er blevet fast læser på min blog!(-: du har selv en rigtig fin en(:

  - Freja

  SvarSlet
 3. Ja kollektionen er virkelig skøn! :)
  Og tak Freja! :)

  SvarSlet