søndag den 16. januar 2011

White!

Ja så blev jeg som alle andre også ramt af sygdom og har simpelthen ikke turdet nærme mig en computer de sidste par dage af frygt for at kaste op udover den, men altså nu tog jeg chancen og følte mig faktisk frisk nok til at kunne sætte bogstaver sammen til forholdsvis meningsfulde ord. Nå, men I får i hvert fald et indlæg om sommerens største tendenser; hvid! Farven hvid symboliserer mange ting såsom uskyldighed, renhed, ungdom, enkelhed, stilethed, klasse ogskønhed og påtrods af at alt udenfor lige nu er ret så hvidt og har været det det sidste lange stykke tid(hvilket er åh så skønt) så bliver ved altså den helt store farve til foråret og sommeren. Ikke mindst den tidligere nævnte Little White Dress(LWD), som bliver helt uundværlig til sommerens havefester, beach parties, cocktailparties, strandture, ferier, byture osv. For ligesom dens søster LBD´en kan den jo styles med alt! Derduover  er hvid super flot til sommerbrun hud og er det hele taget rigtig sommeragtig og let. Vil man super übermoderne ifører man sig et helt hvidt look med hvide accessories og sko. Ellers er denimjakker, sølvsmykker, beige, dueblå, ruskind og armygrøn også noget af det der er ekstra flot til hvid og iøvrigt også supermoderne her til sommer!

Den hvide farve har været at se på nærmest alle runways for Spring/summer kollektionerne.
Her et lille uddrag:
Men selvom at alle de store modehuse har været vilde med hvid, har Dolce & Gabbana vist haft en speciel forkærlighed for farven. Og jeg må indrømme at jeg er vild med deres kollektion. De formår virkelig at ramme denne lette sommeragtige stemning!

Men også kendisserne er vilde med de hvide kjoler. Både de enkle strandagtige nogle af slagesen,
men også de store skrud på den røde løber, de færreste ville have noget imod at bære til deres bryllup:


Til sidst har jeg her fundet et par budgetvenlige eksempler på sommerens LWD:1. TFNC Sash Bandeau Dress 35.00 på asos.com
2. Tunika 179 kr. på H&M.com
3. Smuk kjole med broderi og kontrastfarvet bindebånd 349 kr. fra Ellos
4. Kjole 79.95 fra H&M
5. Only strandkjole 79.95 på Smartgirl.dk
6. Smuk maxidress 399 kr. fra H&M
7.TFNC Structured Contrast Frill One Shoulder Dress 42.00 på asos.com
8. Figursyet kjole 299 fra Ellos.com
9.Kjole med roser 299 kr. på Ellos.com


The Fashionphile

Ingen kommentarer:

Send en kommentar